Kom in je Kracht ...... Ja, hoe doe je dat?

Dat is een hele goeie vraag en daarop zijn vast vele antwoorden mogelijk.
Ik kan alleen vanuit mijn eigen ervaring aangeven hoe ik meer tot mijn eigen kracht ben gekomen en jou dit ook laten ervaren.
Het komt niet aanwaaien en je zult er tijd en energie in mogen steken.
Wat kan het voor jou betekenen?

 

Met bovenstaande tekst begint de homepage van deze website.

Ik zal je in het kort vertellen hoe dit zo gekomen is.

Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen, nu 17 en 19 jaar oud. Naarmate ik ouder werd, kwam ik steeds meer tot de conclusie dat ik in het verleden vaker op mijn gevoel had mogen vertrouwen. Ik word net als ieder ander gespiegeld door iedereen die dicht bij me staat, maar vooral door mijn kinderen.

Doordat mijn kinderen een minder gangbaar pad lopen in hun leven heeft dit mij heel veel gebracht. Eind 2016 heb ik samen met nog 4 andere vrouwen een leeromgeving (school) opgericht genaamd: Sociocratische Leeromgeving LOS Deurne. Daar ben ik nu 2 dagen per week werkzaam als begeleider en ik maak ook gebruik van de mooie ruimtes om mijn workshops en trainingen uit te voeren.

Kinderen mogen bij LOS Deurne leren om vanuit intrinsieke motivatie (interesse) hun talenten te ontwikkelen. Tja, dat klinkt heel leuk...maar is niet bepaald makkelijk. Ik ging mezelf ook afvragen: Wat waren mijn talenten/interesses?

 

Ik heb al zoveel verschillende dingen gedaan...... vond alles best wel leuk...... maar waar word ik nu heel blij van?

Ja, die laatste vraag daar ben ik nu al een tijdje mee bezig en daarom ben ik aan de slag gegaan om vanuit mijn gevoel keuzes te maken bij wat er op mijn pad kwam. Dit begon door het stoppen met mijn kantoorbaan om zo ruimte te creëren voor nieuwe dingen.

 

Via LOS kwam ik in contact met Jongens in hun Kracht van Gerbrand Martini en Rita Kroeze in Deventer. Bij hen heb ik een opleiding basiscoach J.i.h.K. gevolgd en een aantal keer de 3 daagse training "ik kan mijzelf helen” gedaan. Een aanrader voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen. Ik heb geleerd om in mijn eigen (zachte) kracht te staan en durf nu volledig te vertrouwen op wat mijn gevoel me vertelt. Dit geeft een enorme rust in mijn hoofd, maar ook in mijn lijf.

Via via kwam ik ondertussen ook in contact met klankschalen en ben me daar in gaan verdiepen omdat het goed voelde. Bij Happynings Soundhealing in Breda ben ik gestart met een opleiding Energetic SoundTouch.

Ook kwam ik via facebook met Acryl Pouring (gieten) in aanraking en heb ik mezelf diverse technieken aangeleerd. Veel uitproberen hoort daarbij, maar dat is niet erg want het werkt verslavend:)). In mijn hoofd ontstond het idee om dit alles te delen met familie/collega`s/vrienden/kennissen en ook met jou... In januari 2020 ben ik als zelfstandige gestart en heb ik mezelf tijd gegund om te ontdekken en te leren en vooral te leven vanuit mijn gevoel.

Op dit moment bied ik mijn expertise aan en nodig jou uit om deel te nemen voor datgene wat voor jou goed voelt....

 

Lieve groet, Hilde